Teknolojinin her geçen gün zirveye doğru tırmandığı günümüzde, hayatımızın her alanında sürekli olarak yeniliklerle karşı karşıya kalmaktayız.

MİCROSOFT YENİ ARAYÜZÜ İLE, WİNDOWS 10'A YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM SUNUYOR

Teknolojinin her geçen gün zirveye doğru tırmandığı günümüzde, hayatımızın her alanında sürekli olarak yeniliklerle karşı karşıya kalmaktayız. Microsoft’ta bu yeniliklere sürekli bir yenisini daha eklemektedir. Son zamanlarda yeni bir işletim sistemini sektöre kazandırmaktansa, Windows 10 üzerinde yapılan değişiklikler ile kullanıcıların değerlendirmelerini bekliyor. Henüz tam anlamı ile tamamlanamayan Windows 10'a ait çalışmalarda her geçen gün biraz daha aşama kaydederek, sona doğru yaklaşılmaktadır. Windows 10’a ait yenilikler hazırlanırken küçük bir ayrıntı dikkatleri üzerinde topladı. Microsoft şimdiye dek geliştirdiği işletim sistemlerinde, kendi belirlediği ölçütlere göre çalışmalar yaparken, bu defa kullanıcıların sesine kulak verdi. Yeni geliştirdikleri birçok özellikte, kullanıcıların beklentilerine cevap verme konusunda hassas davranıldı. Özellikle şimdiye kadar kullanıcılar tarafinda sürekli eleştirilen başlat menüsü ile ilgili tasarımda, modern arayüz ile değiştirerek eski haline dönüştüren ve her geçen gün eskiye oranla daha da güvenli ve stabil bir arayüzle buluşan windows 10’a, daha güncel bir opsiyon geliyor. Fluent adı verilen bu özellik şimdiden oldukça büyük bir merak uyandırdı bile kullanıcılarda.

Windows Notepad’te 33 Yıl Sonra Gelen Düzeltme

Teknoloji ve yazılım dünyasında oluşan büyük ve tatlı rekabet ortamında her geçen gün büyük yenilikler geliştirme trendi, yavaş yavaş yok olmak üzere. Bu tatlı rekabet sürekli güncel yenilikler yapmaktan ziyade; var olanı geliştirme yönüne doğru bir kayma yaşamaktadır adeta. Bu mantıkla, her geçen birkaç yıllık süre içerisinde yeni bir işletim sistemi geliştiren Microsoft; son zamanlarda Windows 10 üzerinde yaptığı çalışmalarla bu işletim sisteminden kolay kolay vazgeçemeyecek gibi görünüyor. Uyguladıkları bu yenilik ile birlikte, çok daha muhteşem bir görsele kavuşan Windows 10; uygulamalardaki butonlara ekledikleri yeni gölge efektleri ile ince detaylar üzerinde bile yoğun bir performans harcandığını belli ediyor.

İlgili Makaleler

Bu yazıya 0 yorum yapılmış.

Yorum Gönder